Camping

Vakantiepark Sallandshoeve heeft naast diverse bungalows ook zeer ruime kampeerplaatsen en camperplaatsen voor een geweldige vakantie in eigen land. Deze comfort campingplaatsen zijn van alle gemakken voorzien, ruim opgezet (100m2) en zonnig gelegen in een prachtige omgeving. Het toiletgebouw is onlangs gerenoveerd en voor de kinderen is er een animatieteam in de schoolvakanties. 

Vind hier alle informatie over Camping Sallandshoeve in het Overijsselse Salland.

Vragen? Neem dan gerust telefonisch (0572-321342) of via de mail (info@sallandshoeve.nl) op.

ComfortplaatsCamping

MaandplaatsCamping

Seizoensplaatscamping

SpecialeArrangementen

CampingPlattegrond

CampingInformatie

Kamperen in het Overijsselse Salland

Het is heerlijk toeven in Overijssel. Groen, vol spannende watertjes en zandverstuivingen, veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen maar ook leuke winkelsteden en attractieparken. Overijssel biedt het allemaal en is bij uitstek de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke kampeervakantie in eigen land.

Wanneer u gaat kamperen in Overijssel, kies dan voor een campingplaats op de Sallandshoeve! Dit fantastische vakantiepark met zowel bungalows als kampeerplaatsen heeft veel te bieden en is gelegen aan de voet van Nationaal park de Sallandse Heuvelrug. Vanaf het vakantiepark in Salland vindt u verschillende prachtige fiets- en wandelroutes en u kunt golfen vlak bij het vakantiepark. Voor kinderen is er een grote airtrampoline en zij kunnen heerlijk spelen op de speeltoestellen in de speeltuinen, in de speelkelder en op de speelvelden. We hebben daarnaast op deze camping in Salland een leuk recreatieteam en jong en oud komt met plezier bij ons bowlen! Ook kan iedereen zich vermaken met jeu-de-boules spelen, tennis of tafeltennis, zwemmen.. U loopt van uw campingplaats zo naar alle faciliteiten, u bent bij ons echt op vakantie!

Zeer ruime en zonnige kampeerplaatsen

Zoekt u een groene en ruime campingplaats in Overijssel? Dan bent u hier op de juiste plek.  U heeft een zeer ruime campingplaats (100m2) bij dit kindvriendelijke vakantiepark in Salland. Daarnaast heeft u wel alle faciliteiten tot uw beschikking van het vakantiepark. U kunt bij dit vakantiepark in Overijssel terecht voor een campingplaats in verschillende varianten: er zijn maandplaatsen, seizoensplaatsen en er zijn speciale arrangementen. Kamperen op een camping in Overijssel is leuk voor jong en oud en bij onze camping in Salland heeft iedereen het naar zijn zin!

Vervelen tijdens de vakantie? Hier zeker niet!

Kamperen maar toch alle mogelijke gemakken dichtbij en volop vermaak voor iedereen? Op onze campingplaats in Salland vindt u een wasserette en er is een winkeltje voor uw vergeten boodschappen. Niet ver van deze campingplaats in Overijssel is een restaurant waar u heerlijk en in gezellige sfeer samen kunt eten. Wilt u het een dagje makkelijker dan is het ook mogelijk uw eten of snacks af te halen bij het restaurant op Camping Sallandshoeve. 
Nabij Camping Sallandshoeve vindt u ook vele bekende trekpleisters en gezellige steden om in te winkelen, denk hierbij aan Deventer, Zwolle en Zutphen. U zult merken dat u een campingplaats naar uw hart vindt bij op zeer comfortabele kampeerplaats in Salland waar in de omgeving veel te beleven is.

Kamperen op een kampeerplaats in Overijssel? Een campingplaats op een ruime en gezellige vakantiepark in het mooie Overijssel? Het maakt niet uit hoe u het noemt, u gaat enorm genieten van kamperen bij vakantiepark Sallandshoeve!