Recreatiewoning te koop

Op zoek naar een eigen vakantiewoning in één van de mooiste provincies van Nederland? Aan de rand van Nationaal Park “de Sallandse Heuvelrug” ligt Vakantiepark Sallandshoeve. Op dit kindvriendelijke en gezellige vakantiepark worden  verschillende 4- en 6-persoons vrijstaande recreatiewoningen te koop aangeboden, zonder tussenkomst van een makelaar.  Wellicht staat hier uw droom vakantiehuisje te koop.

Recreatiewoning kopen? Iets voor u?

De recreatiewoningen zijn gelegen op ruime kavels. De woningen zijn goed onderhouden, comfortabel ingericht met mooie meubels en beschikken over een praktische indeling en een royale leefruimte. De open keuken is van alle gemakken voorzien en de schuifpui biedt direct toegang tot uw eigen terras. Hier geniet u optimaal van de rust, ruimte en recreatie. De bungalows staan op eigen grond en hebben een parkeerplaats voor 1 auto.

Vakantiepark Sallandshoeve vormt een perfecte uitvalsbasis voor verschillende fiets- en wandeltochten door de prachtige natuur van Overijssel. Hier geniet u optimaal van de rust, ruimte en recreatie die dit vakantiepark te bieden heeft.

Faciliteiten Vakantiepark Sallandshoeve

Receptie – Overdekt zwembad – Bowlingbaan – Restaurant –
Midgetgolfbaan –  Diverse speeltuinen  – Kleine camping

Meer informatie over woningen die te koop zijn?
Neem dan contact op met de receptie 0572-321342.

Verkoop bungalow 1184.500 k.k.

Verkoop bungalow 2289.000 k.k.

Verkoop Bungalow 148

Bungalow 148€ 97.000 k.k.

Verkoop bungalow 36Binnenkort op onze site