Ons team

Evert

Vanaf 1986 ben ik werkzaam in de recreatiesector in directiefunctie bij verschillende parken.
Na o.a. voor Roompot als consultant gewerkt te hebben bij reorganisatie van verschillende parken werd ik gevraagd om de reorganisatie van vakantiepark Sallandshoeve vorm te geven. Na afloop van deze reorganisatie kreeg ik de mogelijkheid om de exploitatie van horeca en vakantiepark over te nemen. Sinds 2006 zijn wij dan ook daar zeer intensief mee bezig. Mijn drijfveer is om Sallandshoeve weer een kwalitatief op een hoger niveau te brengen zonder het knusse, ongedwongen gezellige karakter  te verliezen. Beleving en tevreden gasten en een hoog herhalingsbezoek staan centraal  zonder een renderende exploitatie uit het oog te verliezen.    

 

Monique

Na 3 jaar Afrika zijn wij sinds 1986 werkzaam in de recreatiewereld toen wij per 1 januari 2006 de mogelijkheid kregen om Vakantiepark Sallandshoeve over te nemen. Samen met onze kinderen zijn wij vanuit Leersum naar het mooie Salland verhuisd en vol enthousiasme begonnen met renoveren en verbeteren van het park. Vanaf 2009 werkt ook onze dochter en steun en toeverlaat Marieke, als Hoofd Receptie bij ons in het bedrijf. De eerste 5 jaar heb ik de leiding gehad over het restaurant, momenteel is het restaurant verhuurd van aan  Maarten Teun Nijmeijer. Vanaf 2011 heb ik mij meer toegelegd op o.a. receptie en veel andere taken op ons park. Onze grootste drijfveer is: gasten een fijne vakantie bezorgen!!

.

Marieke

.

Ik ben Marieke, dochter van Evert en Monique en ik werk sinds 2007 op de Sallandshoeve.
In het begin als bijbaantje aangezien ik nog bezig was om mijn opleiding af te ronden en na mijn opleiding ben ik gaan werken op de receptie en later als Hoofd Receptie. Mijn werkzaamheden zijn zeer divers want ik probeer ervoor te zorgen dat alles op diverse afdelingen goed verloopt en daarnaast verzorg ik de marketing en promotie van het park. Naast mijn werkzaamheden op het park heb ik een zoontje, Niels, geboren februari 2016, die ook geregeld op het park aanwezig is.

Elwin

Mijn naam is Elwin en ik werk sinds eind 2015 op de Sallandshoeve bij de facilitaire dienst. Mijn taken variëren van storingen oplossen tot coördineren van grotere werkzaamheden op het park en van gesprekken met leveranciers tot aan een lampje indraaien. Het werk is dus zeer divers en uitdagingen zijn er volop.

Rachèl

Hallo allemaal, mijn naam is Rachèl.
In 2015 heb ik 6 maanden stage gelopen op vakantiepark Sallandshoeve.
Nadat ik in november 2016 mijn opleiding voor frontofficemedewerker en luchtvaartdienstverlener heb afgerond ben ik weer op het park komen werken.
Ik ben werkzaam als receptioniste maar voer ook een hoop andere werkzaamheden uit op het park.
Dit doe ik nog steeds met veel plezier. 
Per september 2017 ga ik de opleiding Tourism Management te Emmen doen.
Wel kunt u mij tijdens vrije dagen, weekenden en vakanties nog vaak genoeg tegen komen dus ik begroet u graag op de receptie wanneer u vakantie komt vieren op Vakantiepark Sallandshoeve.

Chantal

Mijn naam is Chantal en ik werk al sinds 1992 op de Sallandshoeve. Ik werk hier 20 uur in de week en meestal ben ik hier op de maandag, dinsdag en donderdag. Ik verzorg op Sallandshoeve de administratie. Daarnaast ben ik getrouwd en heb ik 3 dochters. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met de sport van mijn dochters (ponyrijden) en  wandelen met onze hond.

.

Linda

.


Mijn naam is Linda en ik ben student Frontoffice - Event Management. 
In Augustus 2017 heb ik mijn stage op Sallandshoeve afgerond.
Momenteel ga ik weer naar school maar u kunt mij nog steeds tegen komen want ik blijf werkzaam als weekendkracht op de receptie of in het animatieteam. 

Lotte

Mijn naam is Lotte. Ik werk sinds oktober 2017 op Vakantiepark Sallandshoeve. Dit doe ik gemiddeld 30 uur in de week. In juli 2016 heb ik de opleiding toerisme niveau 4 afgerond. Na deze opleiding ben ik werkzaam geweest bij onder andere Asito en Solide als schoonmaakmedewerkster. Daarna ben ik werkzaam geweest bij AC hotel Holten als receptioniste, dit is ook de functie die ik bij Sallandshoeve ga vervullen. Op vakantiepark Sallandshoeve voer ik tevens ook controles uit op de schoonmaak. Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk. In de weekenden vind ik het leuk om gezellig wat met mijn vrienden te doen en op maandagavond ben ik te vinden bij de Zumba. Graag tot ziens op de Sallandshoeve.

Kim

Hallo allemaal, mijn naam is Kim en ik loop 5 maanden stage op de Sallandshoeve vanaf eind november 2017 tot eind april 2018. Ik ben momenteel bezig met de opleiding leidinggevende travel & hospitality in Zwolle. Op de Sallandshoeve leer ik hoe ik als receptioniste te werk moet gaan en natuurlijk voer ik ook nog verdere werkzaamheden uit.  Naast mijn stage werk in het weekend bij de Bristol in Raalte en daarnaast doe ik graag wat gezelligs met vrienden.