Kamperen

Reserveer nu uw kampeerplaats

Waarom kamperen op Sallandshoeve?
Salland is een streek met gezellige dorpen en de oude Hanzestad Deventer, met monumentale boerderijen, statige landhuizen, prachtige havezaten en gerestaureerde molens. Een authentiek stukje Nederland waar het goede bewaard is gebleven met een geheel eigen charme en karakter. In Salland is veel afwisselende natuur: weidse uiterwaarden, een prachtig coulisselandschap en een bosrijke heuvelrug, mooie natuurreservaten en bloeiende heidevelden.

Genieten in 2019 doet u natuurlijk op Vakantiepark Sallandshoeve.
Op het park kunnen de kinderen heerlijk spelen en deelnemen aan de activiteiten van het recreatieteam. Sinds 2017 is er de op camping een speelvijver waar de kinderen heerlijk kunnen spelen met zand en kunnen ravotten op de touwbrug.
Voor de volwassenen is het mogelijk om heerlijk te genieten op het terras van een heerlijke High Wine of High beer. Wie wil dat nou niet? 

Kamperen met korting! Boek nu
Comfortplaats vanaf 15-8 Vanaf €18,00 per nacht
Camperplaats vanaf 15-8 Vanaf € 15,00 per nacht

Naast de gezellige camping is het ook mogelijk om te verblijven in een comfortabele 4- of 6-persoonsbungalow of geniet in een safaritent waarbij u gebruik kunt maken van uw eigen (stenen) barbecue.

Absolute must see’s zijn: 
-Sallandse Heuvelrug
-Bezoek Deventer of Rijssen en Holten
-Natuurdiorama Holterberg
-Canadese begraafplaats
-Kinderboerderij Dondertman
-Avonturenpark HellendoornKampeerplaatsmeer info

SafaritentKlik hier

Bungalows4- of 6-persoons