Golfclubs

Golfclub Erve Braakman (Hoge Hexel)

Golfclub Erve Braakman biedt niet alleen de geoefende, maar ook de aankomende golfer de mogelijkheid om in een ontspannen sfeer deel te nemen aan de golfbaan. De combinatie van de zalen en 18-holes golfbaan is uniek.

Er is een fraai golfpaviljoen aanwezig waar u ook een hapje en een drankje kunt nuttigen. Een golfvaardigheidsbewijs is hier niet verplicht.

Golfclub Driene (Hengelo)

In het prachtige Twentse landschap in de provincie Overijssel ligt Golfclub Driene, de golfbaan is bijna een eeuw oud en deze baan hoort bij de top 10 van Nederland. U bent van harte welkom om in dit prachtige gebied een middag golf te spelen. waarna u vervolgens in het onlangs gerenoveerde clubhuis kunt genieten van een hapje en/of drankje.

Golfclub de Koepel (Wierden)

Golfclub de Koepel ligt in Wierden, bij Almelo (Overijssel). Vroeger stond het landgoed wat nu een golfbaan is bekend als de ‘Wierdense Duinen’. Sinds 2004 is de baan in het bezit van de A-status. De golfclub is inmiddels als 2 keer gastheer geweest van het internationale Senior Strokeplay Kampioenschap.

Golfclub de Lage Mors (Delden)

Golfbaan de Lage Mors in Delden is een volwaardige 9 holes golfbaan dat in het Twentse stadje Delden ligt. De baan ligt rond het Aparthotel Delden. Een stijlvol familie, golf en wellnesshotel dat bekend staat om zijn perfecte ligging in het hof van Twente en zijn veelzijdigheid.

Golfclub Zwolle (Zwolle)

Golfclub Zwolle bestaat uit 18 holes en een prachtig clubhuis, waardoor er een prachtig complex is ontstaan. Naast 18 holes beschikt Golfclub Zwolle over een 4 holes par 3 oefenbaan, een chippingarea, een puttinggreen en een gedeeltelijk overdekte drivingrange.

Haaksbergse Golfclub Het Langeloo (Haaksbergen)

De baan van de Haaksbergse Golfclub het Langeloo is aangelegd voor de beginnende golfer. Op een leuke en gezellige manier kan deze goedkoop in aanraking komen met de golfsport. De golfbaan bied variatie door gebruik te maken van onder andere bebossing en waterpartijen.

Hattemse Golf & Country Club (Hattem)

In Hattem ligt de Hattemse Golf & Country Club (Gelderland). Het moeilijke aan deze baan zijn de smalle fairways en de oude bomen die de holes soms nog knap lastig maken terwijl het op het eerste gezicht misschien makkelijk lijkt. Leuk om te weten is dat de oude eik op de green van de 6e hole in het logo van de golfclub is verwerkt.

Het Rijk van Sybrook (Enschede)

In Enschede ligt op een prachtig landschap de 27 holes tellende golfbaan Het Rijk van Sybrook. Tijdens het bespelen van enkele holes heeft u een geweldig uitzicht op het Twentse coulisselandschap. Op de baan kunt u tevens genieten van de prachtige natuur.

Sallandsche Golfclub ‘De Hoek’ (Diepenveen)

De Sallandsche Golfclub ‘De Hoek’ beschikt tegenwoordig over een 18-holes baan. De baan ligt ten oosten van Diepenveen, op Landgoed de Hoek. Twaalf van de 18 holes tellende baan lopen door de bossen, de zes overige holes worden door bos omringd.

Twentsche Golfclub (Ambt-Delden)

De eerste baan van de Twentsche Golfclub werd aangelegd in 1926 en geopend in 1927, vandaag de dag zijn er 18 holes en is de Twentsche Golfclub niet meer weg te denken uit het Twentse Ambt-Delden.