Faciliteiten

Vakantiepark Sallandshoeve heeft voor u alles in huis om het perfecte vakantiegevoel te beleven. Naast de prachtige omgeving vindt u op het park ook voldoende vermaak.

Binnenzwembad met kinderbad en glijbaan

Op het vakantiepark is een overdekt zwembad aanwezig van ca. 60m² met daarnaast een kinderbadje voor de allerkleinste. Het zwembad is voorzien van een klein kinderglijbaantje, kleedruimte en invalidentoilet.

De zwembadinstallatie is recentelijk volledig vernieuwd en zorgt dus altijd voor een warm en schoon water.

Speelveld en speeltuinen 

Op het speelveld zijn verschillende activiteiten te beleven zoals midgetgolf (18 holes).
Voor de kinderen is er een speel en klim toestel, airtrampoline, voetbalveld en kabelbaan aanwezig.

In de vakantieperioden worden hier door ons recreatieteam verschillende activiteiten gehouden. Over het park zijn verschillende speeltuinen verspreid.

Restaurant, Bar/Eetcafe en Snackafhaal

Op het park bevind zich een horeca gelegenheid. Deze bestaat uit het restaurant gedeelte en een brasserie gedeelte. In de brasserie is het ook mogelijk om een pizza’s of andere snacks af te halen zodat u deze in uw bungalow of op uw campingplaats kunt opeten. Aan de voorkant is een zonnig terras.

Het restaurant is niet in beheer van het vakantiepark. Meer weten?
Kijk voor meer informatie op Boerderij Sallandshoeve.

Ondergrondse Milieustraat

Vakantiepark Sallandshoeve heeft een ondergrondse milieustraat aan laten leggen waar alle camping en bungalow gasten hun afval kwijt kunnen. Al het afval word gescheiden in papier, glas en restafval.