Op zoek naar tijdelijke woonruimte voor uzelf of uw personeel?

Tijdelijke huisvesting

De praktijk leert dat steeds meer bedrijven behoefte hebben aan tijdelijke huisvesting voor hun werknemers of expats. De comfortabele bungalows op Vakantiepark Sallandshoeve zijn van alle gemakken voorzien. De volledig ingerichte huisvesting op ons park biedt als tijdelijke huisvesting veel meer een warm en gezellig thuis dan een kille hotelkamer of smoezelig pension. De ideale tijdelijke woonruimte dus.

Betaalbaar

Het kan natuurlijk ook zijn dat u als particulier tijdelijke woonruimte zoekt. Dat u door privéomstandigheden tijdelijke huisvesting nodig heeft, indien u van plan bent om uw huis te verbouwen of wanneer u in afwachting bent van uw nieuwe huisvesting. Wij bieden tijdelijke huisvesting die aan uw wensen voldoet. Onze bungalowhuisvesting is gestoffeerd en betaalbaar. De rust en ruimte krijgt u erbij. Onze bungalows kunnen tevens dienst doen als huisvesting voor uw familie of kennissen die voor een periode uit het buitenland overkomen en tijdelijke woonruimte zoeken.

Bungalows Sallandshoeve

U hebt bij Sallandshoeve de keuze uit verschillende typen volledig gemeubileerde bungalows. Specifieke huisvesting: type IJssel, IJssel Comfort, Schipbeek, Schipbeek Plus en Palthe. Alle bungalows hebben een eigen parkeerplaats. Er is voor particulieren al een 4-persoons bungalow (met 3 kamers) als tijdelijke woonruimte te huur vanaf EUR 625. De prijs is afhankelijk van het aantal personen, de huurperiode (minimaal één maand) en exclusief de kosten voor gas, water en licht. Bedrijven kunnen voor een offerte op maat aanvragen voor tijdelijke huisvesting van hun werknemers, afhankelijk van het aantal werknemers en de huurperiode.

Informatie tijdelijke woonruimte

Wilt u meer informatie over tijdelijke woonruimte op Vakantiepark Sallandshoeve? Neemt u dan telefonisch (0572-321342) of per e-mail (info@sallandshoeve.nl) contact met ons op. Wij verzorgen graag een offerte op maat over tijdelijke huisvesting. U bent uiteraard ook van harte welkom om bij ons langs te komen en zelf te zien en te ervaren welke mooie huisvesting wij in de aanbieding hebben.