Attracties in de omgeving

Kinderboerderij Dondertman

Kinderboerderij Dondertman is maar 5 km van vakantiepark Sallandshoeve gelegen. Een gezellig en leerzaam dagje uit, met vele kleine dieren, een knuffelhoek, springkussen, grote speeltuin en een skelterbaan.
Koop bij de receptie van vakantiepark Sallandshoeve uw entreekaarten

Natuurdiorama de Holterberg

Het Natuurdiorama op de Holterberg heeft één van de grootste collecties Europese diersoorten. Er zijn 11 levensgrote diorama’s, welke zeer uniek zijn in Nederland. Door het museum is ook een speurtocht uitgezet voor kinderen.
Koop bij de receptie van vakantiepark Sallandshoeve uw entreekaarten.

Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn heeft ruim 30 attracties en shows. Met het hele gezin beleef je spannende avonturen in attracties zoals de Sungai Kalimantan, de langste rafting rivier van Nederland of de unieke lasergame in de Discovery Club. Koop bij de receptie van vakantiepark Sallandshoeve uw entreekaarten.

Dinoland Zwolle

Meer dan 100 dinosaurussen
Durf jij oog in oog te staan met levensechte dinosaurussen? Kom dan naar Dinoland Zwolle! Hier loop je rond tussen meer dan 100 dinosaurussen waaronder de gevaarlijke T. rex, de plantenetende Triceratops, de vliegende Pteranodon en nog veel meer dino’s. Verder zijn er veel activiteiten te doen. Zo kun je onder andere klimmen op twee klimparcoursen en een klimwand, lasergamen, minigolfen, een T. rex skelet blootleggen, fossielen zeven, goud zoeken en dino’s kleien.

Word een echte dino ranger!
Bij aankomst krijg je een eigen Ranger Paspoort dat toegang geeft tot meer dan 20 activiteiten. Door speciale opdrachten te doen, kun je hiermee uiteindelijk een Dinoland Ranger Diploma behalen.

Dinoland is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leuk voor zowel dino-fans als niet dino-fans.

Apenheul Apeldoorn

De Apenheul is een geweldig park met heel veel loslopende aapjes, zoals de doodshoofdaapjes. De grotere apen hebben hun eigen vertrekken en zijn zeer goed te bewonderen. 

Zwemparadijs de Scheg Deventer

In zwemparadijs de Scheg zijn volop attracties te vinden. Beleef een avontuurlijke tocht in de wildwaterbaan of roetsj met z’n allen van de familieglijbaan of van de reuze glijbaan. De allerkleinste kunnen heerlijk spelen met zand en water op Turttle eiland. Koop bij de receptie van vakantiepark Sallandshoeve uw entreekaarten.

Kunstijsbaan de Scheg Deventer

Het maakt niet uit hoe oud je bent. Op kunstijsbaan de Scheg is voor iedereen wat te doen. Gezellig schaatsen met je vrienden of familie. Een snelle tijd schaatsen, meedoen aan een schaatscursus, kijken naar ijstheater, ijsdansen of meedoen aan een leuke activiteit op het ijsplein, op de kunstijsbaan verveelt niemand zich. De ijsbaan is alleen in de wintermaanden toegankelijk.

Sallands Maisdoolhof Lemelerveld

Ga op avontuur in het Groot Sallands Maisdoolhof. Overwin de metershoge maïsplanten en bereik het middelpunt van het doolhof. Ook worden er spannende verhalen verteld, zijn er leuke opdrachten, is er een reusachtige uitkijktoren en een speelweide met terras. Kom hier ook lekker griezelen tijdens de spooktochten in het najaar.  Kosten €3,00 per persoon. Elke dag open in het hoogseizoen van 10.00 – 18.00 uur.

Boer’n Xpeditie Lemelerveld

Ga op expeditie op de boerderij. Tijdens de expeditie ga je met je eigen boerenpaspoort op pad en maak je kennis met de melkkoeien op de boerderij. Als alle opdrachten en spelletjes goed worden gemaakt dan wordt je bekroond tot boerenhulp. Kosten zijn €4,00 per persoon. Elke dag open in het hoogseizoen van 10.00 – 18.00 uur.