Sfeer Impressie Camping

Vakantiepark Sallandshoeve heeft naast diverse bungalows ook zeer ruime kampeerplaatsen voor een geweldige vakantie in eigen land. Deze comfortplaatsen zijn van alle gemakken voorzien, ruim opgezet (100m2) en zonnig gelegen in een prachtige omgeving. Het toiletgebouw is onlangs gerenoveerd en voor de kinderen is er een animatieteam in de schoolvakanties. 

Toiletgebouw

Het toiletgebouw is op max. 150 meter loopafstand van uw plaats en is voorzien van voldoende wastafels, toiletten en douches met warm water. Daarnaast vindt u ook een groentewasplaats, textielwasplaats met centrifuge en strijkgelegenheid.

Er is tevens een wasserette met wasmachines en drogers. De wegen zijn verhard en verlicht en u maakt als campinggast gratis gebruik van het verwarmde binnenzwembad.

Speelvijver met Touwbrug

De kinderen vermaken zich opperbest bij de speelvijver met touwbrug.

Safaritenten

Op de camping staan ook 5 safaritenten.

Meer informatie

Over de kampeerplek

  • De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet (100m2)
    Zonnig gelegen aan of nabij de vijver
  • CAI aansluiting
  • Water- en rioolafvoer op de plaats
  • 1 bijzettentje of shelter erbij toegestaan
  • Elektra (min. 10 Ampère)

Auto op plaats

U kunt ervoor kiezen om de auto bij uw kampeerplaats neer te zetten. Echter kan dit alleen tegen betaling. Wanneer u hier niet voor kiest moet u de auto op de centrale parkeerplaats zetten.

Uiteraard geldt voor mindervaliden de ontheffingskaart.

Check-in / Check-out Kampeerplaats

U kunt van maandag t/m vrijdag inchecken vanaf 13.00 uur. Uitchecken is voor 12.00 uur. Mocht u dit nou te vroeg vinden dan is het ook mogelijk om tot 20.00 uur te blijven voor een bedrag van € 9,50.

Dagkamperen

Even uw caravan, vouwwagen of tent uitproberen voor de grote vakantie? 
Kom dan dag kamperen op Camping Sallandshoeve voor slechts € 10,00 per dag (09.00 – 17.00 uur).

Huisdieren toegestaan

Ook uw trouwe viervoeter is van harte welkom op de camping. U dient echter wel te vermelden dat uw huisdier ook tijdens uw kampeervakantie met u mee gaat.

Kosten zijn € 3,75 per nacht per huisdier.

Recreatieteam in Schoolvakanties

Tijdens de schoolvakanties is er een recreatieteam aanwezig voor onze kleine gasten. Knutselen, (oud hollandsche) spelletjes spelen, voetballen, skelterrace, pizza en koekjes bakken, sieraden maken, tafeltennissen, basketballen en nog veel meer!..