Activiteiten kinderen

Recreatieteam voor kinderen

Tijdens de meeste vakantieperiodes is ons recreatieteam actief. Er zijn dan volop activiteiten voor kinderen zoals koekjes bakken, pizza’s maken, schminken, skelter races, voetbal toernooitjes, basketbal, wedstrijden, knutselen, kleurwedstrijd, zwembad spelletjes, tafeltennis wedstrijd, bowlen, speurtochten en nog veel meer!

Vraag het actuele recreatieprogramma bij de receptie of kijk op de Sallandshoeve App.

Midgetgolf 

Op het speelveld aan de voorzijde van het vakantiepark is een midgetgolf baan aanwezig. De baan bestaat uit 18 holes. 

Zwembad met kinderbad & glijbaan

Op het vakantiepark is een overdekt zwembad aanwezig van ca. 60m² met daarnaast een kinderbadje voor de allerkleinste. Het zwembad is voorzien van een klein kinderglijbaantje, kleedruimte en invalidentoilet.

Skelters & Driewielers

Op het vakantiepark zijn verschillende soorten skelters te huur. Voor de allerkleinste is het ook mogelijk om een driewieler te huren.

Tafeltennis

Op het vakantiepark zijn 2 tafeltennis tafels aanwezig. Je mag hier ten alle tijden gebruik van maken. Er is ook een ronde tafel voor het bekende “rondje om de tafel” spel.

Voetbal & Basketbal

Ben jij een echte voetballer of basketballer? Of wordt jij de Ronaldo van de Sallandshoeve? Kom dan gezellig voetballen of basketballen op het speelveld. In de vakantieperioden organiseert ons recreatieteam verschillende wedstrijden.