Reserveer met vroegboekkorting

tot 1 april 2018

Beleef de Sallandse Heuvelrug

Ontdek de Schoonheid van Overijssel

6p. Safaritent incl. Sanitair

Reserveer uw tent met vroegboekkorting 2018

Genieten in een prachtige omgeving

Meer informatie over de bungalows

Kamperen op Camping Sallandshoeve in 2018

Klik hier voor meer informatie

Bungalowpark en Camping Sallandshoeve in Overijssel

Vakantie is ontspannen en recreëren in een omgeving die zich daarvoor leent. Voor zowel senioren als gezinnen met jonge kinderen is Vakantiepark Sallandshoeve het perfecte bungalowpark om een heerlijke vakantie in Overijssel te beleven.

Het bungalowpark en de camping liggen vlakbij de Holterberg: een prachtig natuurgebied waarin u kunt ontspannen maar waar ook restaurants en een midgetgolfbaan te vinden zijn. Qua voorzieningen is de omgeving kindvriendelijk en heeft veel vermaak te bieden door de vele faciliteiten.
Ook ouderen kunnen op het bungalowpark het comfort en de ontspanning vinden waarnaar ze op zoek zijn.

Bekijk onze bungalows   Bekijk de safaritent  Bekijk de camping

VoorjaarsvakantieGenieten met het gezin

PasenGenieten met familie

VroegboekkortingOp vakantie in 2018

OmgevingMeer info over Salland

Last minutesVertrek vandaag nog

Kamperen 2018In prachtig Salland

Op ons bungalowpark bieden wij verschillende type bungalows aan. Wij beschikken over 4 persoons en 6 persoons bungalows.

De omgeving rond de Holterberg leent zich voor fietsen en wandelen en ook op het bungalowpark is er genoeg te beleven: zo is er voor de kinderen een animatieteam gedurende de schoolvakanties. Naast het bungalowpark is er ook een camping, waar de kampeerders hun tent kunnen opzetten.

Voor de ouderen en senioren onder ons is er de ruimte, rust en de prachtige natuur. Het nodige entertainment en voorzieningen voor de kinderen zorgen dat de camping ook kindvriendelijk is. Vakantie in Overijssel beleven is een verademing. Vanuit uw bungalow Overijssel ontdekken is comfortabel. Trakteer uzelf eens op deze heerlijke vakantie!