Feestdagen in Salland

Genieten met het gezin

Beleef de Sallandse Heuvelrug

Ontdek de Schoonheid van Overijssel

Aan de voet van de Sallandse Heuvelrug

Comfortabele 6 persoons bungalows

Bekijk de mogelijkheden

Bungalowpark en Camping Sallandshoeve in Overijssel

Vakantie is ontspannen en recreëren in een omgeving die zich daarvoor leent. Voor zowel senioren als gezinnen met jonge kinderen is Vakantiepark Sallandshoeve het perfecte bungalowpark om een heerlijke vakantie in Overijssel te beleven.

Het bungalowpark en de camping liggen vlakbij de Holterberg: een prachtig natuurgebied waarin u kunt ontspannen maar waar ook restaurants en een midgetgolfbaan te vinden zijn. Qua voorzieningen is de omgeving kindvriendelijk en heeft veel vermaak te bieden door de vele faciliteiten.
Ook ouderen kunnen op het bungalowpark het comfort en de ontspanning vinden waarnaar ze op zoek zijn.

Bekijk onze bungalows   Bekijk de safaritent  Bekijk de camping

Last minutesVertrek vandaag nog

Dickensfestijn15&16 december Deventer

KerstvakantieFeestdagen in Salland

VroegboekkortingTot 1 april 2020

KamperenSeizoen 2020

VoorjaarsvakantieGenieten met het gezin

Op ons bungalowpark bieden wij verschillende type bungalows aan. Wij beschikken over 4 persoons en 6 persoons bungalows.

De omgeving rond de Holterberg leent zich voor fietsen en wandelen en ook op het bungalowpark is er genoeg te beleven: zo is er voor de kinderen een animatieteam gedurende de schoolvakanties. Naast het bungalowpark is er ook een camping, waar de kampeerders hun tent kunnen opzetten.

Voor de ouderen en senioren onder ons is er de ruimte, rust en de prachtige natuur. Het nodige entertainment en voorzieningen voor de kinderen zorgen dat de camping ook kindvriendelijk is. Vakantie in Overijssel beleven is een verademing. Vanuit uw bungalow Overijssel ontdekken is comfortabel. Trakteer uzelf eens op deze heerlijke vakantie!