Arrangementen

Maak uw verblijf extra compleet en aangenaam en boek een arrangement op Bungalowpark Sallandshoeve!

De Sallandshoeve ligt in de regio Salland in Overijssel. Een mooie streek met gezellige dorpen en de oude Hanzestad Deventer en niet te vergeten de Sallandse Heuvelrug. U vindt hier veel monumentale boerderijen, statige landhuizen, romantische kastelen en gerestaureerde molens. Naast de bijzondere natuur zijn er ook vele evenementen welke zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.

En hoe kunt u dat beter bekijken dan door één van onze arrangementen te boeken. Boek het senioren- of fietsarrangement om de omgeving te verkennen. Of kom tijdens het Stöppelhaene festival, de Hellendoorn rally of de Sallandse wandel4daagse en boek voor scherpe tarieven, speciaal voor u. Bekijk de arrangementen hier:

Senioren arrangement

Een compleet en speciaal samengesteld arrangement voor senioren met o.a. leuke bezichtigingen, uitstapjes, lekker eten en een bungalow waar alles al voor u klaar ligt. Dat is nog eens zorgeloos genieten! Kijk hier voor meer informatie.

Meer informatie

Fiets arrangement

Een sportief arrangement speciaal samengesteld voor mensen die graag de prachtige omgeving verkennen per fiets. Alles ligt voor u klaar in de bungalow. Mooie fietsroutes en uiteraard de fietsen zijn o.a. hierbij inbegrepen.

Meer informatie

Sallandse Wandel4Daagse

Een arrangement speciaal samengesteld voor deelnemers van de Sallandse Wandelvierdaagse. Om aan te melden voor deze vierdaagse kijkt u op sw4d.nl.

Meer informatie

Rally arrangement

Een arrangement speciaal samengesteld voor de jaarlijkse Helllendoorn Rally. Ideale uitvalsbasis
voor elke racefanaat. Voor het rally programma klikt u hier.

Meer informatie