Aangepaste bungalow 4 pers.

Omschrijving Aangepaste bungalow

Voor rolstoelgebruikers en/of mindervaliden is de aangepaste bungalow voor 4 personen uiterst geschikt voor een heerlijke vakantie in het Overijsselse Salland. Na diverse aanpassingen in en rondom deze knusse bungalow, is het voor elke gast zeer gebruiksvriendelijk ingericht.

Deze rustig gelegen en onlangs gerenoveerde bungalow is ingericht met frisse kleuren en voorzien van comfortabel meubilair. Er is slechts 1 bungalow van dit type aanwezig en betreft IJssel Comfort nummer 37. Met alle aanpassingen, mogelijkheden en aanwezige materialen is dit een ideale accommodatie voor rolstoel gebonden en/of mindervalide gasten.

N.B. Het park heeft een SOS toegang. In het geval een ambulance moet komen, hebben zij direct toegang tot het park zodat zij snel ter plaatse kunnen zijn.

Boek nu

Woonkamer Woonkamer met kabel TV, stereo, dvd-speler en laminaat vloer
Keuken Open keuken, compleet ingericht met koelkast (incl. vriesvak), vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat (filter) en serviesgoed
Slaapkamer Op de begane grond is een slaapkamer aanwezig met één boxspringbed en één elektrisch hoog-laag bed. Op de bovenverdieping vindt u een tweede slaapkamer met twee 1-persoons boxspringbedden
Badkamer De badkamer is op de begane grond en is bereikbaar vanuit de slaapkamer. Het is een ruime badkamer met douche. In de douche is een douchestoel aanwezig, er zijn beugels bij de douche en bij de wasbak gemonteerd en de glazen douchewand is te openen zodat rolstoelgebruikers hier zonder probleem in kunnen
Toilet Op de begane grond vindt u een ruim (apart) toilet met toiletbeugels. Het toilet is verhoogd naar 48cm. Indien nog hoger gewenst is, is een  toiletverhoger op aanvraag verkrijgbaar bij de receptie.
Verwarming Centrale verwarming
Parkeren Ruimte voor 1 auto bij de bungalow. Ook een personenbus kan hier goed parkeren
Terras Er is een ruim terras welke ook goed bereikbaar is vanuit een schuifpui in de woonkamer. Tuinmeubilair (incl. parasol) is aanwezig.
Berging Aan de achterzijde van de bungalow is een berging aanwezig welke vanaf buiten toegankelijk is.
Internet Draadloos internet, gratis
Extra - Rolstoelvriendelijk, drempelvrij, afmetingen van deurposten zijn 76 cm
- Papegaai aanwezig
- Verhoogd toilet mogelijk

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen? Neemt u dan gerust contact op met onze receptie.

Extra informatie

-De receptie is in de periode van  6-1-2020 tot 10-2-2020 doordeweeks beperkt geopend en in de weekenden gesloten.
-Het zwembad is gesloten per  6-1-2020 tot 10-2-2020. Vanaf de voorjaarsvakantie is het zwembad weer geopend.