Holten

Reserve a 4- of 6-person bungalow 

Reserve a safari tent Reserve a camping site

Ca. 8 km van Sallandshoeve naar het gezellige centrum van Holten

Op de grens van Salland en Twente vindt u de gemeente Rijssen-Holten.
Het hoogtepunt van holten is natuurlijk de Holterberg middenin de schitterende natuur van het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Het dorp Holten heeft een gezellige dorpskern met terrasjes waar in de zomermaanden van alles wordt georganiseerd.

Wandelaars en fietsers kunnen hun hart ophalen in Holten. In de schitterende bossen en natuurgebieden zijn allemaal bewegwijzerde routes van Wandelnetwerk en het Fietsknooppuntennetwerk Salland. Daarnaast kunt u uitgebreid winkelen en is er een scala aan musea.

Elke donderdagavond is het koopavond in Holten en zijn de winkels in het centrum geopend tot 20.00 uur. Enkele winkels en de supermarkten zijn open tot 21.00 uur.
Iedere vrijdagmiddag, het hele jaar door, is er een gezellige warenmarkt in het centrum, op de Smidsbelt (goederen en consumptie).

Iets buiten Holten bevindt zich kinderboerderij Dondertman.
Kinderboerderij Dondertman is maar 5 km van vakantiepark Sallandshoeve gelegen. Een heerlijk uitje voor de kleintjes, met vele kleine dieren, een knuffelhoek, springkussen, grote speeltuin en een skelterbaan. Koop bij de receptie van vakantiepark Sallandshoeve uw entreekaarten met korting.